188.000

Private Lease Rijders

25%

koos voor Private Lease in 2019.

vanaf 199

euro per maand kan jij al leasen

iedere 4

jaar rij jij een nieuwe auto!

Extra opties bij een private lease auto

Het rijden van een private lease auto was nog nooit zo makkelijk, geniet van zorgeloos rijden tegen een vast bedrag per maand (exclusief je brandstof & parkeerkosten natuurlijk!)

Extra opties bij een private lease auto

Als je kiest voor private lease dan zijn bepaalde kosten die verband houden met de auto altijd inbegrepen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de verzekering en de wegenbelasting. Bij de verzekering gaat het altijd om een allrisk verzekering, dus ook schade door eigen schuld is daarmee gedekt. Maar je kunt bij veel leasemaatschappijen kiezen voor extra’s die het rijden met je leaseauto aantrekkelijker maken. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan, als je kiest voor extra opties leidt dit tot een hogere leaseprijs per maand. Maar feit blijft dat het gaat om een vast bedrag, je weet dus vooraf waar je aan toe bent.

Welke extra’s zijn gangbaar bij private lease?

Een belangrijke optie waar veel leaserijders voor kiezen is de vervangende auto. Als je leaseauto voor onderhoud of een reparatie naar de garage moet maar je kunt hem eigenlijk geen dag missen kun je op basis van deze optie een beroep doen op een vervangende auto, die je meestal van de garage krijgt waar je auto voor onderhoud staat. Je mag deze vervangende auto gebruiken onder dezelfde voorwaarden als je eigen lease auto. Verder kun je als extra optie kiezen voor pechhulp in het buitenland, ideaal als je met de auto met vakantie gaat naar landen buiten Nederland.

Kies je extra’s bij private lease met zorg

Bedenk dat je voor extra’s bij private lease uiteraard ook extra betaalt. Denk je er geen gebruik van te maken dan heeft het ook geen zin om ze mee te nemen in het leasecontract. Als je bij een onderhoudsbeurt van je auto makkelijk 1 of 2 dagen zonder kunt, dan is vervangend vervoer niet nodig. Ga je nooit met de leaseauto naar het buitenland dan is pechhulp over de grens natuurlijk niet nodig. Door een goede afweging te maken kun je voor een scherp tarief gebruik maken van private lease zonder in te hoeven leveren op gemak.

volkswagen logo
Audi Private lease
Mercedes-Benz Private lease
Ford Private lease
Nissan Private lease
Toyota Private lease

Kom je er niet uit?

Wij zoeken alleen naar de beste deals!

Bekijk het aanbod

Bekijk het aanbod Private Lease auto’s

Bekijk het aanbod

Neem contact op:

Info@privatelease123.nl

Contact us

Chat met ons

Wij mogen u alleen helpen niet adviseren!

Chat met ons