188.000

Private Lease Rijders

25%

koos voor Private Lease in 2019.

vanaf 199

euro per maand kan jij al leasen

iedere 4

jaar rij jij een nieuwe auto!

Wat is inbegrepen bij private lease?

Het rijden van een private lease auto was nog nooit zo makkelijk, geniet van zorgeloos rijden tegen een vast bedrag per maand (exclusief je brandstof & parkeerkosten natuurlijk!)

Wat is inbegrepen bij private lease?

Als je een auto leaset via een private lease constructie dan krijg je de auto in feite in bruikleen. Je wordt geen eigenaar, maar je mag de auto gebruiken voor woon-werkverkeer en voor privé kilometers. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. De hoogte van het bedrag is uiteraard afhankelijk van merk en type van de auto. Een groot deel van de leaseprijs is namelijk bedoeld voor de afschrijving. Je kunt soms al een auto leasen voor minder dan 200 euro per maand, maar voor een duurdere auto betaal je een veelvoud van dit bedrag. Het bedrag is ook afhankelijk van de leaseperiode. Die wordt doorgaans in maanden uitgedrukt en varieert doorgaans van 12 maanden tot 48 maanden.

Welke kosten maken onderdeel uit van de leaseprijs?

In de leaseprijs zitten de vaste kosten voor de auto begrepen. Je kunt dan denken aan de wegenbelasting en de allrisk verzekering. Daarnaast hoef je ook geen garage rekeningen te betalen, want onderhoud en reparatie vallen ook onder het leasecontract. Ook als je zelf een aanrijding veroorzaakt zijn de kosten gedekt op grond van de allrisk verzekering. Soms geldt er echter bij ‘eigen schuld’ wel een eigen risico voor de gebruiker, let hier dus goed op als je het leasecontract aangeboden krijgt, dit kan een vervelende verrassing voorkomen.

Welke kosten komen voor rekening van de gebruiker?

Er is feitelijk maar 1 kostenpost die voor rekening van de gebruiker van een private lease auto komt, namelijk de brandstof. Je tankbeurten moet je zelf betalen. Veel leasemaatschappijen bieden een tankpas aan als je bij hen leaset, hiermee krijg je een aantrekkelijke korting. Let wel op: sommige van deze passen zijn alleen geldig bij bepaalde maatschappijen en je kunt er dus niet overal met korting tanken. Houd ook in de gaten dat je binnen het leasecontract een afgesproken aantal kilometers per jaar mag rijden. Overschrijd je dat aantal kilometers, dan worden hiervoor extra kosten bij jou als gebruiker in rekening gebracht.

volkswagen logo
Audi Private lease
Mercedes-Benz Private lease
Ford Private lease
Nissan Private lease
Toyota Private lease

Kom je er niet uit?

Wij zoeken alleen naar de beste deals!

Bekijk het aanbod

Bekijk het aanbod Private Lease auto’s

Bekijk het aanbod

Neem contact op:

Info@privatelease123.nl

Contact us

Chat met ons

Wij mogen u alleen helpen niet adviseren!

Chat met ons