188.000

Private Lease Rijders

25%

koos voor Private Lease in 2019.

vanaf 199

euro per maand kan jij al leasen

iedere 4

jaar rij jij een nieuwe auto!

Hoe wordt het maandbedrag opgebouwd bij private lease?

Het rijden van een private lease auto was nog nooit zo makkelijk, geniet van zorgeloos rijden tegen een vast bedrag per maand (exclusief je brandstof & parkeerkosten natuurlijk!)

Hoe wordt het maandbedrag opgebouwd bij private lease?

Als je een auto leaset via een private lease constructie dan betaal je hiervoor een vast bedrag per maand. De hoogte van het bedrag hangt af van een aantal factoren. Uiteraard maakt het een groot verschil of je een goedkope of duurdere auto wilt leasen. Een Fiat of Peugeot is goedkoper dan een Mercedes of BMW. Maar er zijn meer factoren die de hoogte van de leaseprijs bepalen. De lengte van het leasecontract is ook bepalend voor de prijs die je per maand betaalt. Dat komt omdat de afschrijving van de auto ook deel uitmaakt van de prijs die je per maand betaalt. De afschrijving gaat de eerste jaren het hardst.

Geen zorgen over extra vaste kosten bij private lease

Een auto bezitten is een dure hobby. Want met de aanschaf alleen ben je er nog niet. Een auto moet verplicht worden verzekerd, in ieder geval tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA), maar bij een nieuwe auto wordt een allrisk verzekering aangeraden. Mocht je de auto total loss rijden of een andere dure schade oplopen dan dekt de verzekering in ieder geval de kosten of je krijgt een vergoeding voor de restwaarde bij total loss. Als je leaset zijn de kosten voor verzekering en belasting bij de leaseprijs inbegrepen. De verzekering is daarbij altijd allrisk.

Geen dure rekeningen van de garage

Onderhoud of reparatie van een auto kan qua kosten flink oplopen. Onderdelen en arbeidsloon zorgen doorgaans voor hoge rekeningen. Als je kiest voor private lease heb je daar geen last meer van. De kosten van onderhoud en reparatie zijn namelijk vrijwel altijd inbegrepen bij de leaseprijs. De factuur van de garage gaat daarom naar de leasemaatschappij in plaats van naar jou. Wel is het natuurlijk zo dat je goed voor de auto moet zorgen. Als er onderhoud nodig is moet de auto zo snel mogelijk naar de garage. Doe je dat niet dan ben je nalatig en kan de leasemaatschappij de kosten alsnog op jou als gebruiker verhalen. Dat geldt ook voor het tijdig laten doen van onderhoudsbeurten.

volkswagen logo
Audi Private lease
Mercedes-Benz Private lease
Ford Private lease
Nissan Private lease
Toyota Private lease

Kom je er niet uit?

Wij zoeken alleen naar de beste deals!

Bekijk het aanbod

Bekijk het aanbod Private Lease auto’s

Bekijk het aanbod

Neem contact op:

Info@privatelease123.nl

Contact us

Chat met ons

Wij mogen u alleen helpen niet adviseren!

Chat met ons