188.000

Private Lease Rijders

25%

koos voor Private Lease in 2019.

vanaf 199

euro per maand kan jij al leasen

iedere 4

jaar rij jij een nieuwe auto!

Waarom Private Lease

Het rijden van een private lease auto was nog nooit zo makkelijk, geniet van zorgeloos rijden tegen een vast bedrag per maand (exclusief je brandstof & parkeerkosten natuurlijk!)

Waarom private lease?

Private lease is in enkele jaren tijd heel populair geworden. Tijdens de economische crisis die in 2008 begon stortte de verkoop van auto’s enorm in. Veel mensen hadden het geld niet meer om een nieuwe auto te kopen. Toen werd private lease geïntroduceerd. Het grote voordeel is dat je een nieuwe auto kunt gaan rijden zonder te hoeven investeren. Je hoeft je spaargeld niet aan te spreken of een dure persoonlijke lening aan te gaan tegen een hoge rente. Je kunt direct in je nieuwe auto gaan rijden tegen een vaste prijs per maand. Je weet bovendien de komende jaren waar je financieel gezien aan toe bent.

Geen bijkomende kosten bij private lease

Veel autobezitters vrezen de momenten dat hun auto naar de garage moet voor een onderhoudsbeurt of een APK. Want het is altijd weer spannend of de monteur iets vindt waar je niet op had gerekend zodat de rekening soms fors hoger uitvalt dan gedacht. Als je kiest voor private lease heb je die zorgen niet. Onderhoud en reparatie zijn namelijk inbegrepen bij de leaseprijs. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je de auto naar de garage brengt, de factuur gaat naar de leasemaatschappij. Dat gebeurt ook als je een aanrijding door eigen schuld hebt omdat leaseauto’s altijd allrisk verzekerd zijn. Houd er wel rekening mee dat je soms een eigen risico hebt als je de schade zelf hebt veroorzaakt.

Welke kosten betaal je naast de leaseprijs?

De belangrijkste kostenpost van een leaseauto waar je rekening mee moet houden is de brandstof. Deze is namelijk meestal niet bij de prijs inbegrepen. Wel kun je vaak een tankpas krijgen bij een leaseauto, zodat je voordeliger uit bent als je gaat tanken. Als je een bekeuring krijgt is die natuurlijk ook voor eigen rekening. De boete gaat in eerste instantie naar de leasemaatschappij, omdat die als eigenaar bij de RDW staat geregistreerd, maar zij zullen de kosten aan jou doorberekenen. Maar bekeuringen kun je natuurlijk voorkomen door je aan de verkeersregels te houden.

volkswagen logo
Audi Private lease
Mercedes-Benz Private lease
Ford Private lease
Nissan Private lease
Toyota Private lease

Kom je er niet uit?

Wij zoeken alleen naar de beste deals!

Bekijk het aanbod

Bekijk het aanbod Private Lease auto’s

Bekijk het aanbod

Neem contact op:

Info@privatelease123.nl

Contact us

Chat met ons

Wij mogen u alleen helpen niet adviseren!

Chat met ons