188.000

Private Lease Rijders

25%

koos voor Private Lease in 2019.

vanaf 199

euro per maand kan jij al leasen

iedere 4

jaar rij jij een nieuwe auto!

Wat is Private Lease

Het rijden van een private lease auto was nog nooit zo makkelijk, geniet van zorgeloos rijden tegen een vast bedrag per maand (exclusief je brandstof & parkeerkosten natuurlijk!)

Wat is private lease?

Bij private lease gaat het om het leasen van een auto door een privé persoon. Tot voor enkele jaren werden leaseauto’s vrijwel alleen zakelijk gebruikt. Een ‘auto van de zaak’ is al heel wat jaren gebruikelijk. Hiermee mag je vrijwel alleen woon-werkverkeer rijden of ritten die puur zakelijk zijn. Als je kiest voor private lease gaat het om een auto die je privé gebruikt. Natuurlijk mag je hier ook mee naar je werk rijden, maar privé kilometers zijn geen enkel probleem. De constructie is hetzelfde: je krijgt een auto in bruikleen gedurende een vooraf afgesproken periode en betaalt hier een vast bedrag per maand voor. Na afloop van de leaseperiode gaat de auto terug naar de leasemaatschappij.

Wat zijn de voordelen van private lease?

Het belangrijkste voordeel van private lease is dat je vooraf weet welke kosten je maakt voor het rijden met je auto. Je hebt nooit meer een onverwacht hoge garagerekening. Onderhoud en reparatie zit namelijk inbegrepen in de leaseprijs. Daarnaast rijd je altijd in een nieuwe of in ieder geval vrij nieuwe auto. De kans op mechanische problemen of ander onverwacht onderhoud is dus klein. Veel leasecontracten hebben bovendien de optie om een vervangende auto te krijgen als je leaseauto naar de garage moet voor een onderhoudsbeurt of een noodzakelijke reparatie of als je een aanrijding hebt gehad. Een leaseauto is altijd allrisk verzekerd, soms heb je wel een eigen risico als je schade maakt door eigen schuld.

Wat zijn de nadelen van private lease?

Private lease heeft ook wel een paar nadelen. Ten eerste is in het contract vrijwel altijd een maximum aantal kilometers inbegrepen. Ga je daar overheen dan moet je bijbetalen. Het is dus wel opletten of je niet te veel rijdt, en voordat je een contact aangaat is het belangrijk goed uit te rekenen hoeveel kilometers per jaar je nodig hebt. Een tweede nadeel is dat je een private leasecontract lastig tussentijds kunt opzeggen. Het kan wel, maar er zijn vaak hoge kosten mee gemoeid, soms zelfs tot 100% van de oorspronkelijke leaseprijs per maand.

volkswagen logo
Audi Private lease
Mercedes-Benz Private lease
Ford Private lease
Nissan Private lease
Toyota Private lease

Kom je er niet uit?

Wij zoeken alleen naar de beste deals!

Bekijk het aanbod

Bekijk het aanbod Private Lease auto’s

Bekijk het aanbod

Neem contact op:

Info@privatelease123.nl

Contact us

Chat met ons

Wij mogen u alleen helpen niet adviseren!

Chat met ons